Tijdens een intake gesprek bespreken we de conditie van uw huid en uw wensen.
Op basis van deze analyse, maken we een plan van aanpak om de huid optimaal te verbeteren.

 

Bij elk bezoek bekijken we welke behandeling op dat moment wenselijk is voor uw huid
Alle behandelingen kunnen worden uitgebreid met zuurstoftherapie en/of microdermabrasie.

U kunt een goede huiddiagnose verwachten, een persoonlijk advies en een huidverzorgingsprogramma op maat.

Voor ieder huidtype wordt gezocht naar een oplossing en aangepast aan uw wensen en budget.

LICHAAMSBEHANDELINGEN

images

ONTSPANNINGSMASSAGE

images

Een ontspanningsmassage werkt stressverminderend; door de massage wordt het lichaam uitgenodigd spanningen los te laten. Na deze massage voel je je uitgerust en meer in evenwicht. Bovendien wordt de stofwisseling gestimuleerd waardoor afvalstoffen makkelijker worden afgevoerd.

30 min.  € 30,-

60 min.  € 65,-

MASSAGE MET BACHBLOESEM

scalecrop_500_500-2

Massage met Bachbloesem remedie

De Bachbloesemmassage is een massage met een persoonlijke voor jouw samengestelde olie, voor datgene wat je lichaam op dat moment aangeeft. De bachbloesemremedies hebben een helende werking op het energieveld van jou als mens. Deze massage brengt lichaam en geest in balans.

Na de behandeling kunt u de persoonlijk voor u gemaakte Bachbloesemremedie meenemen: als druppels in een flesje of als massageolie.

60 min. € 85, – inclusief Bachbloesemremedie 30 ml.

 

THAISE YOGA MASSAGE

images-3

Thaise Yoga Massage

Thaise yoga massage komt voort uit het boeddhisme ene bestaat uit een combinatie van yogastrekkingen en drukpuntmassage. Tijdens deze dynamische  massage vorm wordt je gerekt en gestrekt en tegelijkertijd gemasseerd. Omdat je zelf niets hoeft te doen kun je de yogastrekkingen in een diepe ontspannenheid ervaren. Hierdoor verbetert je doorbloeding en worden afvalstoffen versneld afgevoerd. Pijn vermindert of verdwijnt, de flexibiliteit van spieren en gewrichten nemen toe en je houding verbetert. Thaise Yoga Massage kan stevig en pittig zijn maar wordt altijd aangepast aan de mogelijkheden en behoefte van jouw lichaam. Er wordt geen olie bij deze massage gebruikt.

60 min. € 55,-

SHIATSU STOELMASSAGE

scalecrop_500_500

Shiatsu Stoelmassage

De Shiatsu stoelmassage is een makkelijk toepasbare vorm van de traditionele Japanse Shiatsu ook wel drukpuntmassage genoemd. Het is preventief bedoeld en is efficient bij spanningsklachten als gevolg van stress of een niet optimale werkhouding. De shiatsu stoelmassage biedt ontspanning voor de nek, schouders, rug en armen en handen.

Vandaag de dag hebben we steeds meer te maken met de gevolgen van stress, een (te) hoge werkdruk. Steeds opnieuw moeten we ons aanpassen aan de veranderingen in onze samenleving. Veel mensen hebben daar problemen mee, jong en oud. Vaak wordt er geen aandacht geschonken aan de eerste symptomen die wijzen op een te hoge belasting of werkdruk. Als gevolg daarvan worden problemen als spanningshoofdpijn,  burn-out, arm-, nek- en schouderklachten geconstateerd.

30 min. € 30,-

CUPPING MASSAGE

images-4

Cupping massage

De cupping massage is bedoeld om afvalstoffen of spierkrampen vanuit de dieper gelegen lichaamsweefsels naar de oppervlakte van de huid te bewegen. De massage wordt uitgevoerd met speciale glazen bokalen. Door het vacuüm trekken van de huid, en het naar de oppervlakte brengen van dieper gelegen klachten, raken de spieren en de huid beter doorbloed. Hierdoor is het voor het lichaam mogelijk zich sneller te ontdoen van afvalstoffen. Cupping massage wordt veel toegepast bij onder meer chronische pijnklachten, hoofdpijn en migraine en bij duizeligheid. Je kunt voor cupping massage kiezen wanneer je last hebt van stress en spanningen klachten.

 45 min. € 42,50