Wat maakt QMSMedicosmetics zo uniek ?

Anti-aging en huidverbetering zonder chirurgische ingreep.
QMS Quick Medical System is ontwikkeld door Dr. Med. E. Schulte, plastisch chirurg en biochemicus, om de huid te herstellen, te verstevigen en te verjongen.

Een gezonde jonge huid bevat collageen, dat de huid volume, flexibiliteit en veerkracht geeft. Als u ouder wordt, breekt uw eigen natuurlijke collageen af. Door het verlies aan elasticiteit en volume krijgt u rimpels, gezichtslijntjes en een slappe huid en dit gaat ten koste van de jeugdige uitstraling van uw gezicht. QMS geeft collageen terug aan de huid!

QMS Medicosmetics met hoogwaardige fruitzuren, zuivere lichaamseigen collagenen, producten met maar liefst 82 aan actieve werkstoffen in combinatie met de QMS behandelingen, brengen uw huid in een topconditie! Revolutionaire behandelmethodes en producten die doen wat ze beloven.

Echt resultaat en bovendien een weldaad voor uw huid!

Dr.E.Schulte is begonnen als brandwondenchirurg en biochemicus en heeft zich gespecialiseerd in reconstructieve plastische chirurgie. Zijn wens om slecht helende en misvormde huiden als gevolg van ongevallen een kans te geven, leidde tot vergaande onderzoeken, waarbij hij verbluffende resultaten behaalde. Deze onderzoeken en resultaten heeft hij gebruikt om een methode te ontwikkelen voor het herstellen, verstevigen en verjongen van de huid. QMS wordt inmiddels over de hele wereld gebruikt door plastische chirurgen, huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten. Veel plastische chirurgen adviseren QMSmedicosmetics als voorbehandeling bij een facelift maar in vele gevallen blijkt deze ingreep na gebruik van QMS niet meer nodig!

Een gezonde stralende huid, is een huid in topconditie!

                                                                   
Een mooie huid ligt wèl binnen handbereik!

Onder het beschadigde huidoppervlak, getekend door rimpels, onzuiverheden en vlekken, bevindt zich een nieuwe, gezonde en frisse huidstructuur die erop wacht naar de oppervlakte te komen.

De speciale QMS fruitzuren o.a. Active Exfoliant 7% en 11%   verwijderen de tussenlijmstof van de dode huidcellen, en werken op de celvernieuwing zonder dat de huid hierdoor verdund of beschadigd wordt. De huidbarriere blijft intact.
Het QMS collageen en dringt diep door in de huid. Het collageen bindt zich met huideigen vocht, geeft volume aan de huid, de elasticiteit en de structuur van de huid verbetert. De vochlijntjes verdwijnen en rimpeltjes verminderen. De huid bestaat voor 72 % uit de collageen. Collageen is een belangrijke bouwstof om de huid te herstellen, te verstevigen en om de huid jong te houden.

Na een behandeling in de salon zie je al duidelijk verschil.
De behandelingen en de verzorgende producten zijn belangrijk en geven een spectaculaire verbetering.

• Na een maand wordt het huidreliëf gladder,
• Na twee maanden verdwijnen de eerste vochtlijntjes,
• Na drie tot vier maanden zijn de poriën fijner, heeft u minder rimpels, een mooier en gladder huidoppervlak.

Blijvende huidverbetering kost tijd en vraagt professionele kennis van zaken.

Maak een afspraak voor een Meet & Treat behandeling als u wilt weten en ervaren wat QMS Medicosmetics voor uw huid kan betekenen!